Despre mine…

NUME:

Demerji

PRENUME:

Mihaela

Am absolvit facultatea de Jurnalism şi Ştinţe ale Comunicării . Aici veţi vedea

file din viaţa mea de zi cu zi…

12 păreri la “Despre mine…

  1. vei „creste” dragutza…sunt sigura de asta!!!!;)Mult suces si sa te ajute Dumnezeu in orice inceput…”ku dreptul inainte!!!”(kum mai obisnuiesc sa zika mult stimatii nostri profi;))

  2. Draga mea,desi esti la inceput sunt sigura ca vei reusi tot ce.ti doresti.Desigur si in cariere de jurnalis.Chiar daca la inceput e greu si dificultatile vor aparea la orce pas,cu dorinta,munca si implicare sunt sigura ca vei reusi.Iar aceste calitati nu sunt o problema pt tine.Cit despre blog, ceva interesant,cine va intra si va citi ceea ce ai scris cu mult suflet va ramine impresionat ,ca si mine dealtfel.Tine.o tot asa si vei reusi!Din greseli oamenii invata orice,continua sa faci cee ce faci!Vei deveni o jurnalista buna!Bafta in continuare!!!!!!!!!!

  3. Eşti un om extraordinar! Mă mândresc cu tine! Meriţi apreciere, înţelegere, admiraţie!! Cu aleasă consideraţie, respect şi admiraţie.

  4. Buna, am vrut sa iti vizitez blocul la care trimite linkul tau de pe faces si sa aflu macar de aici cite ceva despre tine, as putea spune ca mi-a facut placere sa il vizitez

  5. Multumesc mult Mihaela ca te implici si nu esti indiferenta, domnu sa te aiba in paza sa si sa te pazeasca de rele. Multumesc

Lasă un comentariu